Kategórie Banská Bystrica Žiar nad Hronom

Hľadá sa tri týždne nezvestný chlapec, polícia žiada o pomoc pri jeho pátraní

ZDROJ: fb Polícia SR

ŽIAR NAD HRONOM – Polícia v Žiari nad Hronom sa opäť obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi zo Žiaru nad Hronom.

 

V utorok (31.8.) o 9:30 hod. odišiel z firmy na Svätokrížskom námestí v Žiari nad Hronom, kde vykonával prax. Domov sa nevrátil a nikomu o sebe nepodal žiadnu správu. “Maxim je od konca augusta nezvestný a my, ani rodina a blízki o ňom nemajú žiadne informácie. Zdieľajte jeho fotku a informáciu, že ho hľadáme, nech sa dostane medzi čo najviac ľudí a hlavne nech sa nájde,” informuje
Maxim Šonkoľ je štíhlej postavy, vysoký približne 170 cm, má oči zelenej farby, nad ľavým okom v obočí má jazvu dlhú 1 cm, vlasy rovné strednej dĺžky, hnedej farby. Na sebe mal úzke rifľové nohavice čiernej farby, fialovú mikinu s kapucňou s nápisom Fila, šiltovku tyrkysovej farby so šedým šiltom, batoh čiernej farby s bielym nápisom REEBOK. “Ak budete mať akékoľvek informácie, oznámte ich na ktoromkoľvek útvare PZ, zavolajte na číslo 158, alebo nám napíšte správu,” dodáva polícia.