Domáce Politika Top

FOTO Galkov perný víkend, vydával dcéru: Hlási, že už mu zrejme kvapká na karbid

BRATISLAVA – Perný týždeň Ľubomíra Galka! Po tom, čo sa musel exminister za SaS brániť novým obvineniam v kauze odpočúvania, ho však zakončil na príjemnej vlne. V sobotu totiž vydával svoju dcéru Lucku a zábava to bola poriadna.

„Hlásim, že mi zrejme už musí mierne kvapkať na karbid,” začal Galko svoj prvý príspevok. „Danka u kaderníka, Lucka posledné prípravy na svadbu, Simonka vyspáva, lebo do rána piekla a ja píšem blog a odpočúvaných kamionistoch a smeráckych zúrivcoch. Zverejním budúci týždeň,” komentoval poslanec rodinu a svoj bohatý program s dodatkom, či nepotrebuje náhodou dovolenku.

Status Ľubomíra Galka – Foto: FB / Ľubomír Galko

Nový člen rodiny

Cestou na svadbu pritom zistili nedodržanie jedného zvyku – partner Peter si ju od Galka nevypýtal, tak to urobil na poslednú chvíľu v aute. „A kašli na peniaze, hlavne ju maj vždy rád a buď k nej dobrý,” odkázal mu starostlivý otec.

Mladomanželov oddával ďalší poslanec za liberálov Peter Osuský, ktorý je zároveň Galkovým priateľom. „Ani na okamih mi pred chvílou, keď som Lucku “odovzdal” do rúk jej manžela nenapadla myšlienka, že ju s Dankou strácame. Naopak, odteraz máme ďalšieho člena rodiny a Miška budeme mat aj s Dankou radi ako vlastného syna,” uzavrel Galko.

Oddávajúci Peter Osuský
Ľubomír Galko s manželkou

Autor: ph, Foto: FB / Ľubomír Galko