Regióny Banská Bystrica Žiar nad Hronom

Obrovská nehoda pri Žiari nad Hronom! Cesta je uzavretá, hlásia mŕtveho

Ilustračná fotografia, Zdroj: FB / Hasičský a záchranný zbor

ŽIAR NAD HRONOM (Redakcia / TASR) – Motoristi, pozor. Na rýchlostnej ceste R2 pri Žiari nad Hronom sa stala vážna dopravná nehoda. Podľa banskobystrických policajtov je cesta v súčasnosti uzatvorená a je treba využiť obchádzkovú trasu.

 

Na mieste sa v súčasnosti nachádzajú všetky záchranné zložky. “Cesta je v týchto chvíľach uzavretá od R1 na Prievidzu, aj v smere od cesty 1/9 (Lovčica – Trubín) na R1. Úsek obídete cez mesto Žiar nad Hronom,” konkretizovali muži zákona. Ako následne informovali, nehoda nákladného a osobného vozidla si vyžiadala jednu obeť. “Podľa doterajších zistení z miesta nehody, vodič osobného auta z neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim kamiónom. Po kolízii sa osobné auto vznietilo,” dodali na sociálnej sieti.

Banskobystrickí hasiči uviedli, že ide o zrážku kamióna s osobným motorovým vozidlom na obchvate Žiaru nad Hronom. V dôsledku nehody prišla o život jedna osoba. Obeťou dopravnej nehody je vodič osobného vozidla, ktorý ostal po zrážke zakliesnený vo vozidle. Na mieste zasahujú siedmi hasiči s troma kusmi techniky, cesta ostáva po nehode neprejazdná.

Galéria
Zdroj: FB / Polícia SR – Banskobystrický kraj
Zdroj: FB / Polícia SR – Banskobystrický kraj
Zdroj: FB / Polícia SR – Banskobystrický kraj
navigate_before
navigate_next