Regióny Bratislava Top

ŠOKUJÚCE POLICAJNÉ VIDEO: Pauza na diaľnici a pár gramov bieleho

Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj

BRATISLAVA – Video, nad ktorým neskrývali údiv. Reč je o bratislavských policajtoch, ktorým sa dostalo naozaj nevídaného „kultúrneho“ zážitku. Vodič, ktorý je hlavným ktérom na videu, si totiž na novovybudovanej rýchlostnej ceste spravil pauzu, na svojské občerstvenie. V hlavnej úlohe je platobná karta, rulička a pár gramov čohosi bieleho.

 

 

Všetko sa to stalo ešte 13. apríla. Na videu, ktoré sa dostali do rúk aj bratislavským policajtom je jasne vidieť, ako si vodič dodávky tá krátku pauzu v odstavnom pruhu. Zrazu, po priblížení kamery, sa objaví nečakaný úkaz – vodič vyberá bankomatovú kartu, a začal „sekať“. Ukázalo sa, že v aute má drogy a pomocou karty si na smartfóne vytvoril „lajnu“, ktorú následne užil. „Vozidlo odstavil na mieste vedľa krajnice, aby mohol užiť neznámu kryštalickú látku. Alarmujúce na tomto prípade je, že v jazde s vozidlom pokračoval pod vplyvom tejto látky ďalej,“ uviedla bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Zápletka však pokračuje. Policajti hovoria, že zhruba dva týždne po incidente na novovybudovanej R7 zastavili dopraváci neznámeho vodiča a keďže javil známky požitia drog, poslali ho na testy. „Ten preukázal, že vodič viedol vozidlo pod vplyvom omamných a psychotropných látok – konkrétne kokaínu a THC. Následne bolo zistené, že ide o toho istého vodiča s tým istým motorovým vozidlom, ktorý je zachytený na kamerovom zázname zaslanom bratislavskej polícii k ďalšiemu objasneniu, vysvetlili s tým, že svojim konaním mohol spôsobiť vážne problémy. Okrem toho ohrozoval životy iných vodičov, prípadne spôsobiť značné škody na majetku. „Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Ďalšie konanie bude prebiehať na príslušnom orgáne,“ uzavreli muži zákona.

Galéria
Zdroj: FB / Polícia SR – Bratislavský kraj
Zdroj: FB / Polícia SR – Bratislavský kraj
Zdroj: FB / Polícia SR – Bratislavský kraj
navigate_before
navigate_next