Regióny Trnava Hlohovec Top

VEĽKE POLICAJNÉ PÁTRANIE: Iba 13-ročné dievča odišlo zo školy, nikto nevie, kde teraz je!

Zdroj: FB / Polícia SR - Trnavský kraj

HLOHOVEC – Polícia aktuálne intenzívne pátra po iba 13-ročnej školáčke. Tá je nezvestná viac ako 24 hodín. Dievča odišlo ráno do školy, no po vyučovaní sa už domov nevrátilo a nik nevie, kde sa momentálne nachádza.

 

Ako priblížila polícia, Iveta Mináriková je zverená do pestúnskej opatery v rodine, ktorá žije spolu s ďalšími deťmi v rodinnom dome v Hlohovci. „Včera ráno odišla z domu do školy, po vyučovaní približne o 14.00 opustila areál školy a zdržiava sa na neznámom mieste. Od tejto doby sa nikomu neozvala a telefón pri sebe nemá,“ informujú.

Dievča je vysoké 160 centimetrov štíhlej postavy a má hnedé oči a jemne vlnité vlasy, dlhé po lopatky. Na zreteli treba mať tiež to, že Iveta pôsobí staršie, približne na 15 rokov. „Polícia žiada všetky osoby, ktoré ju videli v meste Hlohovec, príp. v iných miestach Slovenska, aby nám o nezvestnej dievčine poskytli akúkoľvek informáciu, ktorá pomôže k jej rýchlejšiemu vypátraniu. Ak Ivetka kontaktovala spolužiačky, kamarátky, dajte jej vedieť, že po nej pátrame,“ prosí polícia.