Regióny Bratislava Prešov

KOMPLIKÁCIE pre motoristov. Uzavrie sa diaľnica v Bratislave aj v Prešove

Kolóny Bratislava. nové diaľničné úseky a križovatka Triblavina by ich mali eliminovať. ZDROJ: TASR - Dano Veselský

BRATISLAVA – Národná diaľničná spoločnosť uzavrie od piatka (3. 12.) od 22.00 h obidva jazdné pruhy ľavého jazdného pásu diaľnice D1 na úrovni križovatky Bratislava – Gagarinova v smere na Prístavný most do Petržalky. Informovala hovorkyňa spoločnosti Eva Žgravčáková.

 

Priblížila, že dôvodom je obnova vozovky pri mostnom závere. “Doprava bude vedená v pripájacom pruhu popri pracovisku, pričom obmedzenie na diaľnici D1 bude realizované v nevyhnutnom rozsahu pred a za predmetným mostným záverom,” doplnila Národná diaľničná spoločnosť. Obmedzenie potrvá do soboty (4. 12.) do 23.59 h.

Národná diaľničná spoločnosť zároveň čiastočne uzavrie pravý jazdný pás diaľnice D1 za výjazdom Široké v smere do Prešova. Dôvodom je oprava vozovky pri mostnom závere. Obmedzenie potrvá v piatok (3. 12.) od 7.00 do 18.00 h. “Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku, pričom obmedzenie na diaľnici D1 bude realizované v nevyhnutnom rozsahu pred a za predmetným mostným záverom,” uviedla Žgravčáková.