Regióny Trnava

Kriminálnik Richard Ševčík uniká polícii. Nevideli ste ho?

GALANTA- Galantskí kriminalisti pátrajú po odsúdenom, 38-ročnom Richardovi Ševčíkovi zo Serede. Informujú o tom na sociálnej sieti.

 

Ako ďalej píšu, na Ševčíka vydali súdy:

– OS Trnava – príkaz na zatknutie pre zločin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a pre prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí a inej platobnej karty.

– OS Galanta – príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin zanedbania povinnej výživy.

– OS Trnava – príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečiny porušovania domovej slobody, krádeže a poškodzovania cudzej veci.

– KS Trnava – príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečiny porušovania domovej slobody, krádeže a neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí a inej platobnej karty.

 

„Richard je 180 cm vysoký, strednej postavy a má nakrátko ostrihané vlasy. Podľa našich informácií by sa muž mohol pohybovať v meste Trnava, prípadne v jeho okolí. Ak ste ho niekde videli, alebo viete, kde sa v súčasnosti zdržiava, kontaktujte nás na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ dodávajú policajti.