Regióny Prešov Top

DESIVÉ VIDEO Do reštaurácie vošiel muž SO ZBRAŇOU V RUKE! Zákazníci sa pred ním zamkli v prevádzke

Do prešovskej pizzerie vošiel muž so zbraňou v ruke. Išlo len o atrapu. Zdroj: kamerový záznam reštaurácie

PREŠOV –  Momenty plné hrôzy prežili zamestnanci prešovskej pizzérie, ktorú navštívil zákazník akého by nikdy nečakali. Do reštaurácie totiž vošiel za bieleho dňa muž so zbraňou.

 

Zamestnanci známej prešovskej pizzérie zažili obrovský šok. Do prevádzky totiž prišiel muž, ktorý držal v ruke zbraň. Kuriózna situácia sa odohrala v stredu podvečer. Muž so zbraňou v ruke šermoval pred zamestnancami niekoľko minút. Až neskôr sa preukázalo, že išlo o atrapu. Z desivého zážitku sa však poniektorí pracovníci dodnes nevedia spamätať.

„Bolo približne šesť hodín poobede, kedy mi z ničoho nič prišla esemeska, máme tu muža so zbraňou. Nevedel som čo mám robiť. Kolegyni som napísal nech ihneď volajú políciu a sám som vyrazil do reštaurácie,“ opisuje prvotné momenty hrôzy majiteľ reštaurácie.

Mysleli si, že ide o prepadnutie

„Bál som sa najmä o svojich zamestnancov. Modlil som sa nech sa im nič nestane. Nikto z nás netušil, že ide len o atrapu, takže sme to brali ako reálny pokus o lúpež. Naša prevádzka zažila v minulosti pár rizikových situácií, ale takýto extrém ešte nie,“ povedal pre zregiónu.sk majiteľ.

Tá istá reštaurácia má totiž tiež aj nešťastnú spojitosť s tragédiou, pri ktorej syn prešovskej primátorky zastrelil svojho kolegu. Policajti Filip a Martin pizzeriu navštívili predtým, než Martin popravil svojho kolegu.

Celá situácia sa odohrala v priebehu niekoľkých minút. Muž, podľa slov majiteľa, vošiel do prevádzky, pričom celý čas držal v ruke zbraň. Po tom, čo si objednal pizzu, vošli do prevádzky ďalší zákazníci, preto sa rozhodol, že pištoľ skryje do vrecka. Následne na to vyšiel na terasu, kde čakal ešte s dvoma ďalšími ľuďmi na svoju objednávku. Tam opäť vytiahol pištoľ a nebezpečne s ňou šermoval pred ostatnými zákazníkmi.

„Dve ďalšie zákazníčky, ktoré celú udalosť pozorovali, sa tak zľakli, že sa zamkli dnu v prevádzke. Veľmi ma mrzí, že som tam nebol, keď sa to stalo, možno by to celé prebehlo inak,“ dodáva majiteľ reštaurácie.

Prípad už rieši polícia

„Policajti podozrivú osobu zadržali krátko po skutku. V prípade sú vykonávané všetky potrebné úkony a preverovanie za účelom jeho objasnenia,“ uviedol Daniel Džobanik z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.