Regióny Trenčín

Grilovačka sa takmer skončila tragicky. Agresívny muž dobil svoju priateľku

Až desať rokov si môže posedieť za mrežami agresívny muž, ktorý dobil svoju priateľku. ZDROJ: FB Polícia Trenčiansky kraj

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Policajti v Považskej Bystrici vyšetrujú závažný prípad napadnutia ženy vlastným priateľom. Informujú o tom na sociálnej sieti.

 

 „Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že muž počas spoločnej grilovačky pri jazere, pod vplyvom alkoholu a po predchádzajúcej hádke, fyzicky napadol priateľku. Ženu zhodil na zem, pričom viacerými údermi a kopancami nohou jej mal spôsobiť vážne zranenia.

Na miesto útoku bola privolaná policajná hliadka a posádka rýchlej zdravotnej pomoci.Napadnutá žena musela byť hospitalizovaná v nemocnici,“ spresňujú policajti.

Agresívneho muža polícia zadržala. Bola s ním vykonaná dychová skúška s výsledkom 0,60 mg/l, čo je v prepočte 1,25 promile.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Považskej Bystrici vzniesol obvinenie voči 28-ročnému mužovi za zločin ublíženie na zdraví. Zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Obvinený čaká na rozhodnutie o väzbe v cele policajného zaistenia,“ dodávajú policajti.

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 10 rokov.