Regióny Bratislava Trnava Trenčín Nitra Žilina Banská Bystrica Prešov Košice Top

Ceny vystrelili do nebies! Drucker zverejnil nový zálohový predpis za nájomné v Bratislave: Nárast v stovkách EUR!

peniaze, bankovky, PZP, poistenie

BRATISLAVA – Extrémne zdražovanie, nárast cien energií, znižovanie životnej úrovne, chudoba, kritická situácia s financovaním základných životných potrieb. To je scenár pre väčšinu Slovákov v najbližších mesiacoch. Situácia je mimoriadne vážna a keď skončí leto, pocítia to  všetky domácnosti.

 

Zaplatiť nájomné bude totiž pre mnohých veľký problém a sociálna neistota problémy, stres, nervozitu a napätie v spoločnosti ešte zvýrazní. Zaujímavé a mimoriadne kontroverzné informácie a fakty k tejto témy zverejnil na svojej stránke bývalý minister zdravotníctva a líder strany Dobrá voľba Tomáš Drucker.

Už to začína… Nové účty za plyn, elektrinu… a títo neboráci vo vláde sa radšej hádajú a dúfajú, že svojim divadlom niečo zakryjú. Toto sa ale zakryť nedá. Divadlo nestačilo a nikdy stačiť nebude! 600 % zvýšenie cien za teplo a vykurovanie je pre väčšinu rodín a ľudí likvidačné. Namiesto infantilných statusov a prekáračiek je psou povinnosťou, aby vláda konala a priniesla RIEŠENIA, veď okrem nedôstojného života, takéto likvidačné zvýšenie cien za energie môže spôsobiť naozaj ľudské tragédie. Kde je premiér Heger? Toto je a musí byť premiérska téma! Naozaj máte všetkých v pr…? Kde sú tie rodiny? Pripájam aktuálny obrázok nového predpisu za “nájomné” služby v bežnom byte v Bratislave,“ napísal Drucker.

 

Zálohový predpis za energie zverejnený Tomášom Druckerom. Zdroj: FB/Tomáš Drucker