Regióny Nitra Zlaté Moravce Top

Vyzeralo to ako TRAGICKÁ dopravná nehoda: Podrobnosti sú oveľa ŠOKUJÚCEJŠIE! Išlo o vraždu?

Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch.
Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch. ZDROJ: FB/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

TESÁRSKE MLYŇANY – Na prvý pohľad to vyzeralo, že ide o hrôzostrašnú dopravnú nehodu, pri ktorej zahynula 41-ročná Jana. Auto malo po náraze vzplanúť a úbohej žene sa, žiaľ, nepodarilo z ničivého pekla vyviaznuť. Jej muž sa však z horiaceho auta akoby zázrakom dostal, avšak jeho telo bolo popálené na 40% a museli ho uviesť do umelého spánku. Čo sa však spočiatku zdalo ako desivá nehoda, je v skutočnosti inak. Štefan mal auto podpáliť úmyselne a má byť údajne zodpovedný za smrť svojej ženy. Údajne ju totiž polial horľavou látkou.

 

Hasiči boli v pondelok 5.9. neskoro popoludní privolaní k tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo vedľa cesty R1 pri Tesárskych Mlyňanoch. Na miesto letela trenčianska posádka leteckých záchranárov, ktorí sa snažili dvojici uviaznutej v horiacom aute pomôcť. Žiaľ, 41-ročná žena bola na mieste mŕtva.

“Po tom, čo osobné vozidlo zišlo mimo vozovky a začalo horieť, utrpela jedna osoba zranenia, ktoré boli, žiaľ, nezlučiteľné so životom a ani rýchly zásah záchranárov jej už nedokázal pomôcť. Posádka leteckých záchranárov si po pristátí v blízkosti nehody prevzala od prítomných záchranárov do svojej starostlivosti 47-ročného muža, ktorý utrpel popáleniny v rozsahu 40 percent povrchu tela. Po stabilizovaní základných životných funkcií a doplnení liečby bol uvedený do umelého spánku, preložený na palubu a šetrne vrtuľníkom transportovaný do UN Bratislava-Ružinov,” poznamenali leteckí záchranári na sociálnej sieti.

Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch.
Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch. ZDROJ: FB/Air – Transport Europe, letecká záchranná služba

Jej mužovi sa tak akoby zázrakom podarilo z horiaceho pekla dostať, avšak s vážnymi zraneniami. To, čo však na prvý pohľad vyzeralo ako zázrak, je v skutočnosti niečo úplne iné. Podľa informácií Nového Času totiž nešlo o nešťastnú tragickú nehodu, ale o vraždu. 47-ročný Štefan mal totiž svoju manželku pred cestou poliať horľavinou a zapáliť. Pôvodne plánoval, že obaja zhoria po nehode v aute. To sa mu však nepodarilo a Štefana sa napokon podarilo s ťažkými zraneniami zachrániť.

Nechal list na rozlúčku

Polícia spočiatku prípad vyšetrovala ako dopravnú nehodu. V súčasnosti si ho už mala prevziať NAKA. “Vzhľadom na aktuálne prebiehajúce procesné úkony poskytneme bližšie informácie až keď to procesná situácia umožní,” vyjadril sa pre zregionu.sk Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru.

Podľa informácií Nového Času sa mal manželský pár rozviesť v marci tohto roku. Nejaký čas spoločne bývali v Tesárskych Mlyňanoch, kde pred pár rokmi predali dom. „Ona bola taká tichá, ale vždy sa pozdravila. On bol dosť nepríjemný a myslím si, že ju kontroloval, nemohla sa s nikým ani rozprávať,“ prezradil jeden zo susedov Novému Času. „Ju som ju ľutoval, nebola to zlá žena, ale podľa mňa trpela. Mali spolu troch synov, s nikým sa ani v dedine nezblížili, odkiaľ boli, neviem,“ dodal sused.

Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch.
Tragédia pri Tesárskych Mlyňanoch. ZDROJ: FB/Air – Transport Europe, letecká záchranná služba

To, že celú “nehodu” muž plánoval, dokazuje aj list na rozlúčku, ktorý pred tragickým incidentom po sebe zanechal. V ňom sa Štefan ospravedlňoval svojim synom za to, čo ich matke urobil.