Regióny Bratislava Trnava Trenčín Nitra Žilina Banská Bystrica Prešov Košice Zvolen

STRELEC zo Zámockej: Náboje a peniaze mu mal poslať NEMECKÝ NEONACISTA

Náboje a peniaze mal mladý terorista získať od nemeckého neonacistu.I Ilustračné foto. Zdroj: archiv/Twitter

BRATISLAVA – Náboje a peniaze 19-ročnému strelcovi zo Zámockej ulice mal poslať neonacista z Nemecka. Páchateľ mu výslovne ďakuje v manifeste, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

 

Bratislavou otriasol ďalší hrôzostrašný masaker! Do baru Tepláreň vošiel ozbrojený muž, ktorý zastrelil dvoch mužov pri úteku z podniku. Postrelil aj čašníčku a z miesta činu ušiel. Vraha mužov sa podarilo policajtom nájsť až na druhý deň ráno bez známok života.

S kým spolupracoval?

Páchateľom mal byť len 19-ročný Juraj Krajčík. Analytik Radovan Bránik na sociálnej sieti poukázal na to, že páchateľ, podľa manifestu, ktorý zverejnil na internete, mal spolupracovať aj s nemeckým neonacistom.  „Zaujalo ma, ako bez okolkov popisuje spôsob, akým si zaobstaral náboje a finančné prostriedky.” V manifeste sa píše: “ Kto vedel, že zamestnanec nemeckej spoločnosti na prepravu bicyklov, bol tiež tvrdým národnosocialistickým revolucionárom? Pán H. mi po opätovnom spojení so svojimi nemeckými spojkami, osobne doručil hotovosť a strelivo. Možno ste to nevedeli, ale Tubus Carrier Systems odmieta najať negrov a turecké šváby. Len na zamyslenie!” komentoval z manifestu analytik. On sám však upozorňuje, že tieto slová je potrebné brať s rezervou. Ich pravdivosť bude možné potvrdiť až po ich preverení políciou.

Hoci sa pôvodne objavila informácia, že zbraň bola ručne vyrobená, pochádzať mohla aj od Krajčíkovho otca. Ten má byť držiteľom zbrojeného preukazu, pričom jeho syn mu ju mohol vziať. Zatiaľ neoverená je tiež informácia, podľa ktorej nemal byť Krajčík sám, z miesta mal údajne odísť autom.

Analytik Radovan Bránik po prečítaní manifestu ešte uviedol, že mladý strelec sa “dni, týždne a mesiace dozadu systematicky zaoberal výberom vhodných cieľov pre sériu útokov na všetko židovské; homosexualita bola podľa neho ich vynálezom, dokonca našiel kus nepriateľa aj v dnešnom Rusku – presnejšie v tej jeho časti, ktorú vraj riadia a ovládajú židia”.

Obete nepoznal

Bránik ďalej píše, že Krajčíkov útok nebol osobný, obete nepoznal, poznal len podnik, v ktorom sa schádzajú a mal ho dôkladne preskúmaný. Počas opakovaných obhliadok spoznal jeho slabiny, zraniteľnosti a aj správny čas pre úder.
“Vraždil 19 ročný, extrémne inteligentný absolvent školy pre mimoriadne nadané deti…. Vraždil syn člena Harabinovej Vlasti, vnuk ženy žijúcej v Británii, rozplývajúcej sa na diaľku nad roztomilými vnúčatami oslavujúcimi ktorýsi ruský sviatok na Slavíne s pripnutými georgievskými stužkami. Ženy posadnutej reláciou Infovojny Casus belli, ktorá sa jedom v slovách na adresu minorít doslova zadúšala. Syn muža oslavujúceho nekonečnú veľkosť Ruska, citujúceho večne uklamaného Lavrova, označujúceho za fašistické na Slovensku všetko, čo sa vymykalo jeho proruskému a harabinovskému videniu sveta,” napísal a dopĺňa: “A k tomu večná ukrivdenosť a rúškovy teror a túžba zabiť Hegera či Čaputovú a nekonečne pestovaný pocit výnimočnosti.” Nenávisť voči židom v mladom Krajčíkovi bola veľmi silná. V manifeste dokonca vyjadril ľútosť nad tým, že Hamas prestal na Izrael strieľať rakety príliš skoro, lebo ešte ostalo priveľa živých židov a rok dozadu s obdivom písal o masovej streľbe v San Jose. Svoj manifest začína slovami, že za všetko nesú zodpovednosť židia.

Kto bol otec podozrivého?

My sme sa pozreli aj na otca podozrivého, ktorý je otvoreným odporcom dnešnej vlády. Prezidentku Slovenskej republiky označoval za zapredanú. “Zapredaná osoba z kozieho paláca,” poznamenal na sociálnej sieti. Na tlačovú konferenciu premiéra Slovenskej republiky Eduarda Hegera zas reagoval. “Videli ste už niekedy ešte niečo tak viac stupídne, tak primitívne, tak debilné?!!! Samozrejme okrem animovaného seriálu Pat a Mat. “

Jeho syn sa na sociálnej sieti v niekoľkých príspevkoch priznal k tomu, že pôvodne chcel zavraždiť  predsedu vlády Eduarda Hegera a prezidentku Zuzanu Čaputovú.

AKTUALIZOVANÉ REDAKCIOU DŇA 3.11.2022

ZDROJ: FB/J. K.

To, že otec muža, ktorý mal zabiť dvoch nevinných mužov, mal blízko k Rusku, dokazujú aj fotografie na jeho sociálnej sieti.

ZDROJ: FB/J.K.