Trnava Nitra Levice

V Leviciach bude počas víkendu tradičný jarmok. V meste budú platiť výrazné dopravné odmedzenia

Cesty v centre Levíc sú uzavreté, dôvodom je tradičný jarmok ZDROJ: archív zoznam.sk

LEVICE – Mesto Levice upozorňuje vodičov na úplnú uzávierku ciest v centre mesta, ktorá potrvá do pondelka 17. októbra do 6.00 h. Dôvodom je tradičný jarmok, informovala radnica.

 

Uzavretá bude cesta III/1514 na ulici P. O. Hviezdoslava a ulici Čsl. armády v úseku od križovatky s ulicou K. Kittenbergera po križovatku s Mlynskou ulicou, Vojenská ulica v úseku od križovatky s ulicou SNP po križovatku s Kasárenskou ulicou, Námestie hrdinov v úseku od križovatky s cestou III/1514 po križovatku s ulicou SNP a Bernolákova ulica v úseku od križovatky s Námestím E. M. Šoltésovej po križovatku s ulicou J. Jesenského.
Obchádzková trasa bude vedená po miestnych cestách ulica SNP, ulica 29. augusta, ulica Kpt. Nálepku na cestu III/1514 – ulica Červenej armády, Mlynská ulica, Záhradná ulica, ulica Sv. Michala, ulica K. Kittenbergera a späť a bude vyznačená dočasným dopravným značením. Dĺžka obchádzky je približne dva kilometre. Uzávierka ciest sa dotkne aj mestskej hromadnej dopravy, keď autobusy nebudú obsluhovať zastávky v centre mesta.