Regióny Prešov

Vážna nehoda. Zranilo sa pri nej päť ľudí

Pri dopravnej nehode sa zranilo päť ľudí. ZDROJ: FB/Polícia Prešovský kraj

VRANOV NAD TOPĽOU – Päť ľudí sa zranilo pri včerajšej dopravnej nehode, ku ktorej došlo medzi obcami Sačurov a Sečovská Polianka v okrese Vranov nad Topľou. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

 

“Podvečer 34-ročná vodička z Košíc viedla osobné vozidlo na priamom úseku cesty v smere od obce Sačurov do obce Sečovská Polianka. Z doposiaľ nezistenej príčiny prešla s vozidlom do protismeru, kde narazila do osobného vozidla, ktorého vodičom bol 50-ročný Vranovčan. V dôsledku dopravnej nehody došlo k viacerým zraneniam u cestujúcich,” uviedla Ligdayová.

S vodičkou boli v aute štyri osoby vo veku 35, piatich, štyroch a jedného roka, ktoré boli zranené. Celková škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 30 000 eur. Obaja vodiči boli na mieste podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny.

“Polícia okolnosti dopravnej nehody vyšetruje, skúma sa aj mieru zavinenia jednotlivých účastníkov. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,” dodala Ligdayová.

Pri dopravnej nehode sa zranilo päť ľudí. ZDROJ: FB/Polícia Prešovský kraj