Regióny Košice Michalovce Top

Brutálnym vrahom Eriky má byť 18-ročný Valentín: ŠOKUJÚCE Prehovoril jeho otčim

Valentín Eriku chladnokrvne zavraždil. ZDROJ: fb, tik tok

MICHALOVCE – Brutálna vražda Michalovčanky Eriky bude mátať Slovákov ešte veľmi dlhú dobu. Úbohú ženu na Nový rok neznámy páchateľ chladnokrvne dobodal na ulici a z miesta činu ušiel. Policajti však podľa najnovších informácií už beštiálneho vraha zadržali. Malo by ísť len o 18-ročného chlapca v miestnej osady.

 

Vražda 46-ročnej bývalej zdravotnej sestry Eriky O. otriasla celým Slovenskom. Hneď v ten istý deň po útoku sa celým internetom začali šíriť zábery, ktoré zachytávajú zúfalý krik Eriky, keď unikala pred brutálnym vrahom po ulici. Aj vďaka týmto videozáznamom sa policajtom podarilo identifikovať útočníka. Má ísť len o 18-ročneho Valentína z miestnej osady. Teraz prehovoril aj jeho nevlastný otec.

Po tom, ako policajti mladíka obvinili, prišli na miesto jeho bydliska a urobili dôkladnú prehliadku. Obvinený Valentín žil u svojho otčima s družkou. Ako povedal pre tvnoviny.sk, nepripúšťa, aby bol jeho nevlastný syn vrahom. Tvrdí, že nevlastný syn bol s nimi celú noc doma.

„Vstali sme ráno a on už doma nebol, možno išiel za prácou. Či si myslíte, že niekoho zabil?“ povedal nám otčim.

Neverí, že bol vrahom jeho syn

Policajti však počas prehliadky bytu našli v kontajneri pri byte zakrvavený nôž a jeho oblečenie. Ani tieto dôkazy však jeho otčima nepresvedčili. Veci, ktoré sa našli v kontajneri vraj mohol odhodiť aj niekto iný. Nechce veriť, že by ohavný skutok vykonal jeho syn. „Teraz hľadali oblečenie, nezhoduje sa. Všetko jeho oblečenie som vydal, avšak nepasuje,“ dodáva zronený otec.

Podľa miestnych je však pravda celkom iná. Muž na kamerových záberoch sa vraj zhoduje s obvineným Valentínom. Spoznali ho podľa chôdze a oblečenia. Hovorili o ňom tiež ako o utiahnutom človeku, ktorý mohol mať problémy s drogami. To by podľa nich mohlo byť hlavným motívom vraždy. Jeho konaním sú však pobúrení a vraždu odsúdili.

Vražda ERIKY otriasla celým Slovenskom: Prehovoril jej OTEC, aj známi! Z ich slov behá mráz po chrbte

Chytili ho vo vlaku smerujúcim do Česka

Podľa policajného prezidenta Štefana Hamrana sa vrah priblížil k Erike a chladnokrvne ju bodol. Erike sa chvíľu darilo s krikom a volaním o pomoc unikať. Neskôr sa však zastavila. Hneď na to ju muž schmatol a začal bodať. Telo úbohej ženy bezvládne kleslo na zem a páchateľ utiekol.