Regióny Banská Bystrica Zvolen Top

Smrteľná NEHODA! Muž sa vracal z NOČNEJ: Čo sa podpísalo pod DESIVÚ tragédiu? Známy prehovoril

K dopravnej nehode došlo dnes ráno na ceste I/16 vo Zvolene pri závode Bučina. ZDROJ: fb Polícia SR

ZVOLEN – Dnes ráno došlo na ceste vo Zvolene k hrôzostrašnej tragédii, pri ktorej vyhasol jeden ľudský živor. Autá, ktoré do seba čelne nabúrali, skončili úplne zdemolované. Z fotografie z miesta činu behá mráz po chrbte. Čo sa podpísalo pod desivú dopravnú nehodu?

 

Podľa doterajších informácií, ktoré zverejnila polícia, k tragickej dopravnej nehode došlo dnes ráno na ceste I/16 vo Zvolene pri závode Bučina. Brutálna čelná zrážka dvoch áut si vyžiadala život jednej osoby. Ďalší traja ľudia utrpeli vážne zranenia.

Čo sa podpísalo pod tragickú nehodu? Mnohí sa nazdávajú, že išlo o nezodpovednú jazdu, pri ktorej bola prekročená rýchlosť alebo vodič predbiehal na mieste, kde nemal. K tragédii totiž došlo v zákrute, kde je vyznačená plná čiara. Všetky špekulácie  vyvrátil Stano. Podľa neho sa mal muž vracať domov z nočnej, a to si vyžiadalo svoju daň.

K dopravnej nehode došlo dnes ráno na ceste I/16 vo Zvolene pri závode Bučina. ZDROJ: fb Polícia SR

“Pre všetkých, čo tu budú písať ako vodič letel a predbiehal…. Dostal mikrospánok po nočnej. Žiaľ, ľudia nie sú stroje…. A, žiaľ, odniesol si to ľudský život…. Úprimnú sústrasť,” poznamenal na sociálnej sieti. Presné príčiny nehody naďalej vyšetruje polícia.