Regióny Bratislava

TOTO vodičov nepoteší: UZAVRÚ jednu z najvyťaženejších ciest!

Ilustračné. Na moste pri Badíne rátajte s dopravnými obmedzeniami. ZDROJ: ndsas.sk

BRATISLAVA – Vodičov čaká ďalšie dopravné obmedzenie na cestách. Na diaľnici D1 v úseku Prístavného mosta v ľavom jazdnom páse v smere na Einsteinovu ulicu bude totiž čiastočná uzávera približne 4,200 km. Dôvodom je osadenie tesniacich líšt mostného záveru.

 

Jednu z najvyťaženejších ciest na Slovensku čakajú dopravné obmedzenia. V Bratislave čiastočne uzavrú Prístavný most. Obmedzenie potrvá od piatka (3. 3.) 9.00 h do nedele (5. 3.) 18.00 h.

Stavebné práce budú rozdelené na tri etapy, pričom počas druhej etapy príde k obmedzeniu dopravy v pravom jazdnom pruhu v ľavom jazdnom páse. Počas tretej etapy príde k obmedzeniu dopravy v ľavom jazdnom pruhu v ľavom jazdnom páse. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku.

Národná diaľničná spoločnosť apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. „Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Prosíme, buďte obozretní a ohľaduplní voči nim,“ upozorňuje vodičov. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti.