Regióny Banská Štiavnica Top

FOTO Geissenovci v Banke lásky! TOTO v nej zanechali známi milionári

Geissenovci v Banke lásky
Geissenovci navštívili aj Banku lásky. ZDROJ: TV JOJ

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Minulú stredu mala premiéru prvá epizóda reality šou Geissenovci na Slovensku, ktorú vysiela televízia JOJ. Počas týždňa stihla milionárska rodina navštíviť množstvo zaujímavých miest a turisticky vyhľadávaných lokalít.  

 

Aj keď sa epizódy so slovenským dabingom dostali na obrazovky len teraz, návšteva Geissenovcov na Slovensku prebiehala ešte počas minulého roka v máji. “Geissenovci si počas sedemdňového pobytu naplánovali množstvo vzrušujúcich výletov po Slovensku. Odštartujú ich návštevou slovenského parlamentu, Bratislavského hradu či výstupom na Devín, spoznajú však aj ďalšie slovenské pamiatky, zámky a múzeá,” uvádza televízia na JOJ Play.

Páčilo sa im v Banskej Štiavnici

V stredu 10. mája bude odvysielaná druhá epizóda, v ktorej uvidíte Geissenovcov v Banskej Štiavnici a unikátnej Banke lásky. Tú však v marci  tohto roka zachvátil ničivý požiar.

Požiar v historickom centre Banskej Štiavnice vypukol v sobotu 18. marca dopoludnia v jednej z historických budov, postupne sa rozšíril a poškodil 7 objektov. Ilustračné foto. Zdroj: TASR – Michal Svítok

“Geissenovci počas svojej návštevy Banskej Štiavnici, absolvovali aj prehliadku domu Maríny, v Banke lásky uzamkli tú svoju a umiestnili tam značkový prívesok Roberto Geissini. Carmen a Róbert sa nechali zmerať aj barometrom lásky,” prezradila pre zregionu.sk vedúca PR a hovorkyňa JOJ Group Lucia Tuhelová.

Geissenovci v Banke lásky
Geissenovci navštívili aj Banku lásky. ZDROJ: TV JOJ

O tejto návšteve informovala aj samotná Banka lásky ešte v máji minulého roku, kedy ju milionári skutočne navštívili. “Aj milionári sú len ľudia. Aj oni túžia, aby ich láska trvala večne. Včera nás navštívili Carmen a Robert aj so svojimi dcérami Davinou a Shaniou. Bol to skvelý zážitok,” napísala Banka lásky na svojom Facebooku.

V tom čase určite nikomu ani len nenapadlo, že o pár mesiacov postihne Banskú Štiavnicu taká hrozná udalosť. Viac detailov o tom, ako je na tom mesto, a taktiež fotky Geissenovcov v Banke lásky, nájdete na ďalšej strane.