Regióny Bratislava Trnava Trenčín Nitra Žilina Banská Bystrica Prešov Košice Top

SMUTNÁ SPRÁVA Zomrela slovenská DJ-ská IKONA: Ľudia jeho LEGENDÁRNE párty milovali!

Ilustračné foto. ZDROJ: zoznam.sk

BRATISLAVA – Záruka skvelej hudby, plného parketu a nezabudnuteľnej atmosféry. Navždy nás opustil legendárny slovenský DJ a zakladateľ Dance clubu, ktorého bol hlavou i srdcom, Ladislav Gavorník. Dožil sa 68 rokov. 

O smutnej správe informoval Insomnia Dance Club. „Zakladateľ Dance clubu, DJ-ská ikona a fantastický človek, s ktorým sme boli do poslednej chvíle v úzkom kontakte. Pán Gavorník navždy ostane v našich srdciach ako legenda,“ lúči sa s ním klub na sociálnej sieti. Aby si v klube uctili jeho pamiatku, v sobotu o polnoci celý zhasol a stíchol na minútu ticha.

Rodina, kolegovia aj fanúšikovia naňho spomínajú nielen ako na skvelého DJ, ale aj vynikajúceho človeka a šéfa. „Odišla DJ-ská legenda a pán človek! Česť jeho pamiatke,“ napísal na sociálnej sieti v súčasnosti jeden z našich najznámejších dídžejov Miroslav Ecker alias DJ EKG.

Diskotéky pod jeho taktovkou sa tešili veľkej popularite, výberom hudby dokázal zabaviť až tisícky ľudí, a vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru. „Ten, kto zažil majstrovstvo pána Gavorníka, ten cit pre hudbu a celkovo vysokú úroveň Dance klubu, nikdy nezabudne!“ vyzdvihla jeho umenie Linda. „Keď hral, bol vždy plný parket,“ podotkla Júlia. „Lacko, nikdy nezabudnem na to, s čím si nás zabával, bolo to super,“ poznamenal Richard. „Ďakujeme pán Gavorník za obohatenie nášho života Vašim umením,“ dodal Andrej.