Regióny Bratislava Top

EXKLUZÍVNE PRVÉ SLOVÁ známych o VLADIMÍROVI, ktorý postrelil študentku! BEZCITNÝ inštruktor alebo dobrák od kosti?

Policajná akadémia Policajného zboru. Zdroj: TASR/Michal Svítok

BRATISLAVA – Slovensko prekvapila správa o streľbe na policajnej akadémii. Inštruktor  Vladimír Š. pri cvičení použil namiesto slepých nábojov jeden ostrý a práve tým mal trafiť študentku Michaelu. Dievča si po nešťastnom incidente necítilo nohy a ťažko dýchalo. Ihneď ju previezli do bratislavskej nemocnice na Kramároch. Po mrazivej streľbe sa internetom šírili protichodné informácie o inštruktorovi. Kým jedni ho kritizovali za jeho vyučovacie metódy, iní na neho nedali dopustiť.  Nám sa podarilo skontaktovať so známym inštruktora, ktorý prezradil o ňom viac. 

 

K nešťastnej streľbe došlo včera poobede okolo 16:00 hodiny. Inštruktor sa mal spolu so svojimi študentkami vydať na cvičisko, kde mali spolu trénovať streľbu zbraňou. Nikto vtedy netušil, k akej tragédii dôjde. Inštruktor totiž namiesto slepého náboja použil ostrý a študentku 1. ročníka Policajnej akadémie v Bratislave postrelil. Informáciu potvrdila aj rektorka akadémia Lucia Kurilovská. “V rámci výcviku, ktorý študenti majú možnosť absolvovať vo voľnom čase, došlo k takejto nešťastnej udalosti, keď študentka bola postrelená inštruktorom,” uviedla.


Desivé detaily STREĽBY na policajnej akadémii! Dievča si po zásahu NECÍTILO nohy a ťažko dýchalo


Študentka po tom ako bola zasiahnutá spadla na zem a sťažovať sa na ťažké dýchanie. Necítila si ani nohy. Okamžite bola prevezená do bratislavskej nemocnice. “Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc zranenej žene, ošetrili ju a transportovali do nemocnice,” ozrejmila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. V súčasnosti má byť hospitalizovaná na Kramároch. Informáciu potvrdila aj hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská. Bližšie sa však k zdravotnému stavu študentky nechcela vyjadrovať.

Ilustračná foto. ZDROJ: TASR/Michal Svítok

Bezprostredne po mrazivej streľbe sa na sociálnych sieťach začali o inštruktorovi šíriť protichodné informácie. Niektorí tvrdili, že tam dávno nemal čo robiť, iní muža obhajovali. Nám sa podarilo skontaktovať s jeho známym, ktorý prezradil viac.