Regióny Domáce Prievidza Top

NOVÉ detaily o náhlej smrti SUPERSTARISTU! Čo sa stalo? Matka so sestrou v SLZÁCH

O život prišiel známy superstarista. ZDROJ: FB, pixabay.com

BRATISLAVA – Náhla smrť mladého talentovaného superstaristu otriasla celým Slovenskom. Joyko sa podľa odkazu na sociálnej sieti rozhodol siahnuť na život. O to viac táto zdrvujúca správa zasiahla jeho najbližších. Užialená mama a sestra napísali na sociálnej sieti slová, z ktorých mrazí. Nám sa podarilo zistiť nové detaily. Záchranári ho našli ležať na zemi. 

 

Slovenskom obletela správa o náhlo úmrtí len 33-ročného Jozefa Rakytu, známeho aj ako Joyko. Ten sa pred svojou náhlou smrťou v noci z pondelka na utorok rozhodol zverejniť na sociálnej sieti mrazivý status. “Radšej sa zabijem sám, ako by to mali spraviť iní..,” napísal a označil dvoch svojich kamarátov, ktorým za všetko poďakoval. Ani tí mu však v jeho rozhodnutí nedokázali zabrániť.

Pod príspevkom sa začali hromadiť vyjadrenia úprimnej sústrasti. Správa o jeho úmrtí sa objavila aj na sociálnej sieti solária, v ktorom pracoval. Rodák z Prievidze sa tak zrejme, podľa dostupných informácií, rozhodol ukončiť svoj život. Náhle úmrtie mladého a talentovaného chlapca zasiahlo najmä jeho blízkych a kamarátov, ktorí Joykiho poznali dlhé roky.

ZDROJ: FB

“Neverím, neverím, neverím. Nedokážem tomu uveriť! Ten, kto ťa poznal vie, že už takého človeka nikdy nestretne, bol si výnimočný človek so srdcom na správnom mieste. Navždy ostaneš v našich srdciach. Odpočívaj v pokoji, kamarát môj,” napísal Miroslav.

Obrovský žiaľ však prežíva najmä jeho rodina. Dojímavé odkazy. Čo sa vlastne stalo?