Regióny Košice Top

VIDEO Lekárnik TIBOR zomrel po brutálnej zrážke s kamiónom: Desivé, čo mu urobili ľudia, keď už NEDÝCHAL

Pri tragickej nehode zahynul lekárnik Tibor.
Šofér po nehode podľahol na následky zranení. Zdroj FB/Polícia SR-Košický kraj

TREBIŠOV –  Nepochopiteľné, čoho sú ľudia schopní. Po tom, čo pri desivej zrážke s kamiónom prišiel o život 57-ročný lekárnik Tibor, dvaja svedkovia nehody sa rozhodli zneužiť situáciu vo svoj prospech a obohatiť sa. Na mieste tragédie si prisvojili mobilný telefón patriaci nebohému vodičovi.

Otrasný príbeh sa stal ešte 13. januára, keď polícia informovala o tragickej dopravnej nehode v okrese Trebišov. V osudný piatok trinásteho tam došlo k čelnej zrážke osobného motorového vozidla a kamiónovej súpravy. Za volantom osobáku sedel lekárnik Tibor. Plynule prešiel do protismeru a vpálil to do kamióna v obrovskej rýchlosti. Následkom brutálnej zrážky sa osobné auto odrazilo a skončilo úplne zdemolované. Žiaľ, vodič nehodu neprežil.

Trebišovskí policajti následne na jednej zo sociálnych sietí zachytili video, ktoré vyhotovil 53-ročný muž z okresu Trebišov z miesta dopravnej nehody, ktorý vo videu komunikuje s 36-ročnou ženou. Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinení po vzájomnej dohode na mieste dopravnej nehody našli mobilný telefón, ktorý patril nebohému vodičovi a prisvojili si ho. Mobil našla na zemi obvinená žena, ktorá o tom povedala 53-ročnému mužovi. Dohodli sa, že ho dajú do záložne. Nasadli do auta a odišli smerom do Trebišova. Cestou ich začalo hrýzť svedomie. Pravdepodobne si uvedomili, že nekonali správne a môžu mať z toho problém. Nájdený mobil namiesto záložne odniesli na policajné oddelenie v Trebišove, kde ho policajti zaistili a vec zadokumentovali. Poverený príslušník PZ muža a ženu obvinil z prečinu zatajenia veci.